Vittoria AIR-LINER S

137,00 KM

Kategorije: ,

Opis

s

O proizvodu

Air-Liner je visokokvalitetni polimerni umetak koji zamjenjuje dio volumena zraka u gumi. Air-Liner poništava tradicionalni kompromis stabilnosti prema gripu i omogućuje da vaše gume ostanu stabilne, gripaste i pod kontrolom, čak i pri niskim tlakovima. Air-Liner je okruglog presjeka, s kanalom na vrhu i dnu. Na vrhu kanala nalazi se prostor za regulirajuću zračnu komoru koja je neposredno ispod gaznoga sloja gume. Prilikom udara, prvo se svijaju rubni dijelovi kanala, a zatim progresivno prema debljem dijelu. To omogućuje gaznom sloju da ostane fleksibilan, što povećava trakciju bez žrtvovanja otpora na udarce. Donji kanal omogućava jednostavno fino podešavanje zračne komore i omogućuje potpunu kompatibilnost svih ventila. Okrugli presjek oponaša prirodni oblik gume i podupire veći kontaktni prostor unutar bočnih strana kućišta gume. Stabilnost guma je povećana, ali gazište je i dalje mekano i gipko što poboljšava performanse u zavojima te pri penjanju i kočenju.

  • Zaštita: i kotač i guma su zaštićeni Air-Liner umetkom. Ublažavanjem utjecaja iz unutrašnjosti gume obruč ostaje zaštićen jer su oštećenja koja nastaju udarima samog obruča prazne gume potpuno eliminirana.
  • Kontrola: Air-liner zamjenjuje volumen zraka u gumi. Smanjeni volumen zraka omogućava kompresiju i odbijanje gume na kontrolirani način u usporedbi sa standardnim tubeless sistemima.
  • Performanse: Povećana je stabilnost bočnih strana gume, ali gazište je i dalje mekano i gripasto. Poboljšava izvedbu u zavojima, pri penjanju i kočenju.  
  • Trajnost: Ovaj vrlo izdržljiv polimerni materijal testiran je na 2000 sati normalne vožnje, ili sat vremena run-flat downhilla pod tipičnim vozačem.

Veličina: S (1.9″-2.25″) 90g 

 

Recenzije

Još nema recenzija!

Budite prvi koji će napisati recenziju proizvoda

*

Dostava se vrši Euro Express, Xpress brzom poštom i Pošte Srpske. Da bi ste naručili, možete izvršiti registraciju (opciono) klikom na "MOJ RAČUN" u gornjem lijevom uglu ili samo ispisati vaše podatke kada dođete do kase po završetku kupovine.
Cijena poštarine ovisi o ukupnoj kilaži naručenih proizvoda ako je vrijednost narudžbe manja od 100KM.
Za sve narudžbe u vrijednosti većoj od 100KM, dostava je BESPLATNA neovisno o kilaži.

U slučaju da želite promjeniti ili otkazati narudžbu, obratite nam se na 051 312 999.
Specijalne ponude i novosti

Prijavite se na naš Newsletter

  • prvi saznajte sve o novim akcijama, pogodnostima i popustima
  • primajte novosti iz svijeta biciklizma, savjete i testiranja
  • [mc4wp_form id="71540"]
    Top