Biciklistička trka Beograd – Banjaluka po najavama najpraćeniji sportski događaj u zemlji

Praćenje 10. jubilarne biciklističke trke Beograd – Banjaluka najavilo preko 30 medijskih kuća iz zemlje i inostranstva, što ovaj sportski događaj čini jednim od najpraćenijih sportskih događaja u zemlji!

Trka je u svom jubilarnom izdanju privukla medijsku pažnju u zemlji ali i u svijetu. Svrstavanje biciklističke trke Beograd – Banjaluka u 100 najboljih svih vremena po izboru AIOCC-a, što je direktno dovelo do interesovanja nacionalnih emitera Njemačke, Belgije, Bugarske, Hrvatske, Srbije. Po prvi put trka će se prenositi u direktnom prenosu putem programa Javnog servisa Republike Srpske, RTRS, a trku će direktno pratiti i naši medijski partneri: RTS, Sportski žurnal, Glas Srpske, Nezavisne Novine, BikeMagazin, Atv, Elta TV, K3, BHT, Uno Radio, Gradski Radio, Radio RS, Radio Tešanj, Mondo.ba, Srpskecaffe, Ljepota&Zdravlje i drugi.

Svoju podršku pored velikog broja inostranih ambasada i zvanično su dali ambasada Bosne i Hercegovine u Srbiji i predstavništvo Republike Srpske u Srbiji, što daje legitimitet atributu da se radi o velikom sportskom događaju na Balkanu!

Podrška ove godine nije izostala iz gradova Banjaluka i Beograd, opština Teslić, Tešanj, Doboj i Bijeljina, što je upotpunilo nastojanje organizatora trke da se maksimalno iskoristi sportski i turistički potencijal medijski najpraćenijeg događaja u Bosni i Hercegovini.

Direktor 10. jubilarne biciklističke trke, Vladimir Kuvalja ovim povodom je rekao: ”Mediji su naši najveći parteri bez kojih ovaj događaj ne bi imao ovako veliki značaj. Svjesni smo da je saradnja neophodna i da su mediji naši najveći promoteri. Zahvaljujući medijima podrška od gradova naših partnera je iz godine u godinu sve veća, a saradanja sve bolja. Nama je i cilj da ovaj događaj bude medijski propraćen u što je moguće većem obimu, odnosno, da trka bude napraćeniji medijski događaj u zemlji!”

Značaj saradnje sa medijima je važan i u kontekstu turizma, a povodom najavljenog jubileja dobija na još većoj važnosti jer će okupiti veliki broj internacionalnih sportskih radnika, profesionalnih vozača i profesionalnih biciklističkih timova, što će nesumnjivo doprinjeti promociji Srpske u Evropi!

izvor: bikemagazin.info

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.